Soorten financieringen

Classic

(lening op afbetaling) 

Met de lening op afbetaling Classic hebt u de keuze om een voorschot te storten of niet.
Deze lening is op strakke maandelijkse terugbetalingen gebaseerd van maximum 96 maanden (volgens legale persoonlijke voorzieningen) en daarna wordt u eigenaar van uw voertuig.

Ballonkrediet

Na een voorschot worden er maandelijks kleine aflossingen betaald.
Na de terugbetaling van beperkte maandbedragen kies je om de wagen door de betaling van een laatste hogere maandbedrag (ballon) te houden ofwel kies je om het voertuig door een nieuwe te vervangen.

Private Lease

Je betaalt een maandelijks bedrag en daarin is alles inbegrepen: huur, onderhoud, taksen, verzekering, pechbijstand, banden, … Je hoeft enkel nog te tanken.

Na afloop van het contract lever je de wagen terug in.

Financiële leasing

De leasingmaatschappij koopt de wagen aan en jij krijgt het gebruiksrecht. Het gaat dus alleen om de huur. Je betaalt terug in maandelijkse termijnen en spreidt dus de kosten, zonder eenmalige grote investering. Nadien kun je de wagen aankopen voor hooguit 15% van de aankoopwaarde.

Financiële renting

Je hoeft zelf de wagen niet te financieren maar je krijgt het gebruiksrecht. Het gaat dus alleen om de huur. Je betaalt terug in vaste maandelijkse termijnen. Na afloop kun je de wagen aankopen tegen een gunstig tarief: ten minste 16% van het aankoopbedrag. 

Free2Move Lease

Operationele leasing +

Verzekering/dekking materiële schade, assistance, onderhoud, taksen, banden, vervangwagen, tankkaart

Optiway Extension

Tot 8 jaar bescherming (2+6) tegen mechanische, elektrische en elektronische defecten. (duur afhankelijk van het contract)

Peugeot Assistance Plus:
Assistentie op de weg bij pech of een ongeval.
Een vervangwagen als je wagen stilstaat op de weg en niet binnen een dag gerepareerd kan worden (tot 30 dagen reparatie en 40 dagen bij diefstal).

Optiway Maintenance

Optiway Extension +

Tot 8 jaar onderhoud (zoals voorzien in het onderhoudsboekje, slijtageonderdelen niet inbegrepen). Vervanging van de slijtageonderdelen. (duur afhankelijk van het contract)