Onze garage opende zijn deuren op 1 april 1998. Als onafhankelijke garage gingen Piet en Marijke samen een nieuw avontuur tegemoet. De eerste 5 jaar groeiden ze deze onafhankelijke zaak verder uit en werd het team aangevuld met de eerste mechaniciens. Na 5 jaar, in 2003, kwam Peugeot aan onze deur kloppen en tot op heden, 20 jaar later, zijn wij nog steeds officieel Peugeot dealer en erkend hersteller.

In die 20 jaar tijd zijn wij enorm geëvolueerd op alle vlakken. We leiden ondertussen een team van 8 personen, waaronder 4 mecaniciens, een allround medewerker in de werkplaats, een commercieel raadgever en twee onthaalmedewerkers. Bij ‘team’ vind je meer informatie over het team dat achter garage Louagie staat.

Ook verhuisden wij in januari 2015 naar onze nieuwe locatie om onze klanten nog beter te kunnen helpen.

Ook op vlak van dienstverlening naar ons cliënteel toe zijn we gegroeid. We hebben er enorm aan gewerkt (en werken er nog steeds aan) om onze klanten de best mogelijke ervaring te laten beleven bij ons. Als klant sta je dan ook centraal en jouw tevredenheid is van het hoogste belang voor ons.