Belang van onderhoud

Onderhoud en herstellingen zijn uiterst belangrijk voor jou en jouw auto. Elk jaar tijdelijk het onderhoud uitvoeren zorgt er niet enkel voor dat uw wagen een lang leven krijgt, maar is ook zeer belangrijk voor jouw eigen veiligheid.

UW VEILIGHEID

Het niet tijdig vervangen van remmen en banden, is een gevaar voor jouw veiligheid. Twijfel je of jouw remmen en/of banden nog in goede staat zijn? Kom gerust even langs of maak een afspraak om ze na te kijken.

 

Het is belangrijk om op tijd onderhoud te laten uitvoeren van jouw wagen. Dit is belangrijk voor het hart van de auto, de motor. Ook als je niet veel kilometers rijdt per jaar is het zeker aangeraden om elk jaar op onderhoud te komen. Op lange termijn kan dit een enorme besparing van kosten zijn, aangezien problemen vroegtijdig gezien kunnen worden.

Afspraak maken

Is jouw wagen bijna aan onderhoud toe of is er een herstelling nodig? Maak een afspraak via onderstaande knop of bel ons via +32 50 628 628.

Onze techniekers zijn ervaren en worden constant bijgeschoold om u de best mogelijke service te kunnen bieden.

maak een afspraak

Even wachten

Wens je tijdens een korte herstelling of onderhoud even te wachten? Geen probleem. Wij hebben een wachtruimte waar je met een drankje even de krant kan lezen. Er is ook een tafel met stopcontacten voor als je graag wat verder werkt.

Wens je terwijl even rond te lopen in de showroom? Wij helpen je graag met het antwoord op al je vragen.

Vervangwagens

Wij bieden vervangwagens aan vanaf € 35 euro per dag, ook hebben we gratis elektrische vervangfietsen beschikbaar. Vraag hier gerust naar bij het maken van een afspraak.