25 jarig bestaan van Garage Louagie

Foto garage

Vandaag vieren we een mijlpaal in ons bestaan: het 25-jarig jubileum van Garage Louagie.

Wat begon als een bescheiden garage is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waar we trots op zijn. We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om u, onze gewaardeerde klanten, te bedanken voor uw vertrouwen en loyaliteit in de afgelopen 25 jaar. Het is dankzij uw steun dat we zo’n lange en succesvolle reis hebben kunnen maken.

We zijn er trots op dat we al die jaren hebben kunnen bijdragen aan uw mobiliteit en uw veiligheid op de weg. We zijn ons ervan bewust dat onze klanten het hart van ons bedrijf zijn en daarom hebben we altijd geprobeerd om onze diensten en producten af te stemmen op uw behoeften en wensen.

Onze toegewijde medewerkers hebben altijd hun uiterste best gedaan om uw auto op de best mogelijke manier te onderhouden en te repareren, zodat u veilig en met een gerust hart op de weg kunt. Dit jubileum is een moment van trots en dankbaarheid voor ons allemaal bij Garage Louagie. We zijn dankbaar voor de kansen die we hebben gehad om te groeien en ons te ontwikkelen als bedrijf, maar vooral dankbaar voor de klanten die ons hebben gesteund.

We kijken uit naar de volgende 25 jaar en hopen u nog vele jaren van dienst te kunnen zijn. Nogmaals, dank u wel voor uw vertrouwen en loyaliteit. Samen hebben we 25 jaar van succesvolle samenwerking bereikt.  

Piet & Jens

Heb je interesse in de geschiedenis van onze zaak? Klik dan op onderstaande link.

Geschiedenis – Louagie Dealer (peugeotlouagie.be)