Car-Pass Trusted Provider

Bijzonder trots kondigen wij aan dat we zijn erkend als ‘Car-Pass Trusted’! Dit jaar hebben we de prestigieuze award van Car-Pass Trusted Provider in ontvangst mogen nemen. Wanneer u uw voertuig aan ons toevertrouwt voor onderhoud of reparatie, zorgen wij ervoor dat de kilometerstand nauwkeurig wordt doorgegeven aan Car-Pass. Op deze manier ontstaat er een gedetailleerd overzicht van de kilometerstand op verschillende data, waarmee we effectief ‘gesjoemel’ met de kilometerstand kunnen tegengaan.

Het ontvangen van de Car-Pass Trusted Provider award is voor ons niet alleen een erkenning van onze inzet, maar ook een belofte aan onze klanten. Wij begrijpen dat transparantie en betrouwbaarheid essentieel zijn, vooral als het gaat om de kilometerstand van uw voertuig. Door nauw samen te werken met Car-Pass, streven we ernaar een hoog niveau van integriteit te handhaven in al onze diensten.

Wist u dat bij de aankoop van een tweedehands voertuig het ontvangen van een Car-Pass overzicht verplicht is? Bij ons hoeft u hier niet op te wachten tot na de aankoop; wij kunnen dit overzicht al presenteren bij de aanschaf van uw voertuig. Zo bieden wij niet alleen gemoedsrust, maar tonen we ook onze toewijding aan eerlijke praktijken in de autosector.

Bij garage Louagie staat uw vertrouwen centraal, en de Car-Pass Trusted Provider award onderstreept onze inzet voor eerlijkheid en transparantie. Of u nu langskomt voor onderhoud, reparatie, of de aanschaf van een tweedehands auto, wij zijn er trots op dat u op ons kunt rekenen. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn voor ons van het grootste belang!

Wist jij al wat een Car-Pass Trusted Provider is? Meer informatie vind je via onderstaande link.

Over Car-Pass