NEW 3008

NEW Peugeot 3008

Met veel enthousiasme stellen we graag de gloednieuwe Peugeot 3008 aan je voor! Dit veelbelovende model heeft een aantal indrukwekkende kenmerken in petto waar je ongetwijfeld van zal smullen.

Een van de opvallendste aspecten van de nieuwe Peugeot 3008 is de uitgebreide keuze aan motorisaties. Of je nu milieubewust bent of een liefhebber van klassieke brandstofmotoren, er is voor elk wat wils. De beschikbare opties omvatten hybride, plug-in hybride, volledig elektrisch met een verbazingwekkende autonomie van 525 tot wel 700 kilometer, en traditionele thermische motorisatie. Deze veelzijdigheid biedt de perfecte motorisatie voor jouw specifieke behoeften.

Een primeur binnen het Peugeot-gamma is het aanbod van drie verschillende elektrische motorisaties, waaronder Autonomie, Dual motor en Grande Autonomie.

Daarnaast introduceert de nieuwe 3008 een geheel vernieuwde I-Cockpit met panoramisch zicht, waardoor het interieur een futuristische uitstraling krijgt. Met de keuze uit zes verschillende kleuren kun je bovendien de stijl van je 3008 personaliseren.

En goed nieuws voor wie niet kan wachten: de NEW 3008 wordt verwacht in het eerste trimester van 2024.

Heb je nog meer vragen over de nieuwe 3008? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan klaar om je verder te helpen en je te informeren over alle spannende details van dit opwindende nieuwe model. De toekomst van autorijden is dichterbij dan ooit, en de Peugeot 3008 staat aan de voorhoede van innovatie.