Presentatie New 508, 508 SW en 508 PSE

New 508 SW PSE

De New 508, 508 SW en 508 PSE zijn onthuld voor het grote publiek!

Peugeot heeft zojuist de New 508 onthuld, die verkrijgbaar is in drie verschillende versies: sedan, SW en PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Het vlaggenschip van Peugeot heeft een nieuw design, waarbij de voorkant dynamischer is geworden met het nieuwe logo. Het grillemotief is volledig geïntegreerd in de bumper, waardoor het een moderner uiterlijk heeft gekregen.

De nieuwe ultradunne Matrix LED-koplampen met drie klauwen aan de voorkant zijn uniek aan Peugeot. Aan de achterzijde zijn de LED-lampen voorzien van het kenmerkende drieklauwige design met scrollende richtingaanwijzers. Het interieur van de New 508 is naar een hoger niveau getild, met aandacht voor kwaliteit en moderniteit. Ook is er een gestroomlijnde bediening van de versnellingsbak voor een betere ervaring en meer ergonomie.

De New 508 beschikt over het nieuwe PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem met een 10-inch high-definition centraal scherm. Verder heeft hij ook connected navigatie, spraakherkenning in natuurlijke taal, draadloze connectiviteit en over-the-air updates. Het biedt ook verschillende rijhulpsystemen die voor meer veiligheid zorgen, zoals nachtzicht, semi-autonoom rijden met niveau 2, en parkeerhulp.

De motoren variëren van een benzineversie met 130 pk tot twee oplaadbare hybride versies met respectievelijk 180 pk en 225 pk, en een dieselversie met 130 pk, allemaal gecombineerd met de 8-traps EAT8 automaat. Ten slotte is er de PEUGEOT SPORT ENGINEERED, die 360 pk en vierwielaandrijving heeft (eveneens met een 8-traps EAT8 automaat) en het symbool is van moderniteit, prestaties en efficiëntie.

Kortom, de New Peugeot 508 biedt uitstekende prestaties, moderne technologieën en een stijlvol design. Vanaf juni kunt u deze bij ons in de showroom komen ontdekken.

New 508 sedan
New 508 PSE SW
New 508 sedan
New 508 SW PSE

Nieuwe PEUGEOT 508 Plug-in Hybrid en 508: de toonaangevende hybride en thermische berlines. Ook verkrijgbaar in benzine- of dieselversie