De saloncondities zijn terug!

Ontdek de Magie van Onze Betoverende Saloncondities bij Garage Louagie!

Het is bijna zover – het einde van ons salon nadert met rasse schreden, maar geen zorgen, want we hebben nog steeds een schatkist aan ongelooflijke aanbiedingen die op je wachten. Dit is het moment om de sleutels van een nieuwe auto in handen te krijgen, en wel om meerdere redenen.

De beste saloncondities

Bij Garage Louagie gaan we verder dan het bieden van geweldige voertuigen. We belonen onze klanten met saloncondities die werkelijk adembenemend zijn. Stel je voor: een royale garantie van 6 jaar of 100.000 km op alle voertuigen met een thermische motor. Dat is gemoedsrust die je niet overal vindt.

Alsof dat nog niet genoeg is, gooien we er een overnamebonus bovenop, variërend van een aantrekkelijke €1.000 tot €4.000, afhankelijk van het model. Dit is jouw kans om in stijl te upgraden zonder de bank te breken. En laten we de kers op de taart niet vergeten: een mooie basiskorting om het hele plaatje compleet te maken.

Ook voor B2B-klanten

Niet alleen onze particuliere klanten worden in de watten gelegd, maar ook onze gewaardeerde B2B-klanten kunnen profiteren van deze saloncondities. We geloven in gelijke kansen voor iedereen.

Maar haast je, want het salon eindigt binnenkort. En om het nog aantrekkelijker te maken, nodigen we je de laatste 3 weekends van januari uit voor onze opendeurdagen. Op zaterdag zijn we geopend van 8:30 tot 18:00 uur en op zondag verwelkomen we je tussen 10:00 en 18:00 uur. Het perfecte moment om onze nieuwste modellen te bewonderen, waaronder de sprankelende nieuwe Peugeot 208 die schittert in onze showroom.

Heb je vragen of wil je een proefrit inplannen? Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen. Bel ons op 050/628 628, stuur een e-mail naar info@garagelouagie.be, of bezoek onze website op www.garagelouagie.be.

Bij Garage Louagie maken we van het kopen van een auto een onvergetelijke ervaring. Mis deze kans niet om de weg op te gaan in stijl met onze saloncondities die je hart sneller laten kloppen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Contact – Louagie Dealer (peugeotlouagie.be)

Peugeot België | Autofabrikant | Time to change

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *